Pebrots Escalivats

Aquest és un bloc en el qual es comentarà l'actualitat del meu voltant, del meu municipi: Corçà, de la meva provincia: Girona, del vostre país: Catalunya.

Els carrers estrets no nómes és terror.

Deixa un comentari

Foscor, carrers empedrats i estrets sempre símbols de terror, de llegendes i d’històries que ens porten als ambients més macabres del Londres victorià,

En els carrers foscos i estrets es produeixen els homicidis, les violacions, els intercanvis de mercadería, els “fills de  puta” sense traicció entre amics. Vaja, totes coses extretes de la part final de la Bíblia, la part de Satanàs.

En un carrer estret també hi ha bellesa, hi ha la gent normal, la gent de barri, la veïna que pots saludar i que et reconegui, l’home culte que busca entre les pedres alguna informació que li inspirí alguna idea, els joves que s’empotren contra les parets per estimar-se molt; entre moltes altres coses.

Els carrers estrets formen llaços més forts amb les persones, són les zones de meditació en els pobles i les ciutats, et porten a plaçes que desprenen un gran desig de fer-hi coses, de convertir-ho en un escenari d’espectacles culturals: teatre, música, recitals de poesía, cinema en projecció.

Un espai per fer-hi una panoràmica de 360º. Les plaçetes un espai per decidir cap a quin camí vols anar, pel camí del turista despistat o per el que es vol despistar.

Autor: sergi23

Vaig nèixer a Girona (1989) i vaig creixèr entre Corçà i Flaçà. Actualment, estudio Producció Audiovisual, Ràdio i Espectacles. M'agrada el periodisme amb fonts fiables i castigador amb aquells que fan demagògia. No m'agrada el periodisme fals. M'agrada la ràdio i m'agrada defensar a mort la meva terra i el meu país que és l'Empordà i Catalunya. M'agrada passar bones estones mirant cinema i lseries de còmedia. El meu ídol periodistíc és en Jordi Èvole, Ana Pastor i tots aquells que saben donar la " bofetada" a l'entrevistat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s