Pebrots Escalivats

Aquest és un bloc en el qual es comentarà l'actualitat del meu voltant, del meu municipi: Corçà, de la meva provincia: Girona, del vostre país: Catalunya.

De Sillicon Valley a Muntanyola.

Deixa un comentari

Benvolguts espectadors,  amants de l’escatologia.

Heus aquí, el moment de travessar els carrers ensumats pels habitants de Desembarco del Rey, per algún Lannister despistat o per futurs  decapitats. Heus aquí, els passos de la humanitat sobre les llambordes humides amb destinació a quatre parets històriques; amb cert aire picaresc i dramàtic a la vegada.

Heus aquí, el Teatre Municipal de Girona, al costat del seu ajuntament.

Hi entro tranquilament per comprar una entrada. Vull veure la presentació d’una magnífica idea. Les portes de la platea encara es troben tancades. Durant aquesta estona, aprofito per pendre un refrigeri: una aigua ben fresca.

Una silueta en penombra s’apropa lentament amb un missatge de prosperitat, un nou invent que revolucionarà el futur de l’essèr humà,  un aparell anomenat: la màquina del temps.

Entro a la sala per veure l’esperada confèrencia. La il·luminació es troba il·luminant tota la sala, la gent va prenent seient a poc a poc. Al cap de pocs minuts, la meganofia ens diu clarament que la xerrada està a punt de començar.

De sobte, tot és foscor i un home baixet amb ulleres , texans i jersey negre  emulant a una celebritat de les noves tecnologies apareix a l’escenari. És en Peyu, l’home que busca les pífies urbanístiques de Catalunya .  La cara s’hem queda desencaixada perquè no entenc que està passant, després tot seguit es talla la presentació en un àngles mal-parlat i apareix el verdader Peyu i comença a fer el paper de català emprenyat el qual ens té acostumats.

En definitiva, Itime! és un obra amb la qual no perdreu el temps. Una obra esperpètica que trobareu la gran gràcia catalana.

imatge-promocio67214

 

 

Autor: sergi23

Vaig nèixer a Girona (1989) i vaig creixèr entre Corçà i Flaçà. Actualment, estudio Producció Audiovisual, Ràdio i Espectacles. M'agrada el periodisme amb fonts fiables i castigador amb aquells que fan demagògia. No m'agrada el periodisme fals. M'agrada la ràdio i m'agrada defensar a mort la meva terra i el meu país que és l'Empordà i Catalunya. M'agrada passar bones estones mirant cinema i lseries de còmedia. El meu ídol periodistíc és en Jordi Èvole, Ana Pastor i tots aquells que saben donar la " bofetada" a l'entrevistat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s