Pebrots Escalivats

Aquest és un bloc en el qual es comentarà l'actualitat del meu voltant, del meu municipi: Corçà, de la meva provincia: Girona, del vostre país: Catalunya.

Viatge a l’Empordà de Stranger Things

Deixa un comentari

El Forat de la Rambla i els Guiris Intergàlactics són el principi de la col.lecció Les Aventures de Deivid I JC. Dos volums protagonitzats per els mateixos autors: Jacint Casademont ( dibuix) i David Álvarez (guió). Inclouen també la participació de diversos personatges populars de la població de Figueres; l’alcaldessa Marta Felip o el conseller Santi Vila També els coneguts més propers dels autor fent el paper dels anomenats “cameos”.

Són unes historietes gràfiques, estil còmic i de tipus humoristic, que ens transporten als anys 80 o encara més enrere. Fent rèferencies clares o no tant clares a la cultura popular del moment; també de les últimes décades del s. XXI. Per exemple, les Tortugues Ninja, Dr. Slump, The X-Files, entre altres.

El primer volúm és una visió cómica de l’incident que va patir la Rambla de Figueres el novembre del 2014, la qual es va esfondrar degut a les tormentoses plujes d’aquell moment. Deixant a la vista les entranyes de la capital de l’Alt Empordà. El segon és una recreacció del comportament que té un estranger davant alló desconegut. Utilitzant técniques del cartoon en moviment: l’slapstick. Fet que fa digerir ràpida la lectura dels dos llibrets.

Finalment, dir que humor que engloba tota la col.lecció no és blanc, peró tampoc té la intenció d’ofendre a ningú. Està tot plasmat en el dibuix, no en el guió.

Autor: sergi23

Vaig nèixer a Girona (1989) i vaig creixèr entre Corçà i Flaçà. Actualment, estudio Producció Audiovisual, Ràdio i Espectacles. M'agrada el periodisme amb fonts fiables i castigador amb aquells que fan demagògia. No m'agrada el periodisme fals. M'agrada la ràdio i m'agrada defensar a mort la meva terra i el meu país que és l'Empordà i Catalunya. M'agrada passar bones estones mirant cinema i lseries de còmedia. El meu ídol periodistíc és en Jordi Èvole, Ana Pastor i tots aquells que saben donar la " bofetada" a l'entrevistat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s