Pebrots Escalivats

Aquest és un bloc en el qual es comentarà l'actualitat del meu voltant, del meu municipi: Corçà, de la meva provincia: Girona, del vostre país: Catalunya.

“The Room” is on fire.

Deixa un comentari

Tommy Wiseau, “gran” artista del s.XXI, “gran” actor del s.I  d.C. i millor després de Jesucrist.

“The Room”. Una porqueria de “superproducció” amb unes altes pretensions que no es vàren complir mai. Esperava ser el  gran drama romàntic de l’any. Una història que mai hauria sortit dels Estats Units, sinó hagués estat per l’èxit de “The Disaster Artist”, una còmedia dramàtica protagonitzada i dirigida per James Franco, el Harry Osborn de Sam Raimi. Aquest film explica com va es va desenvolupar el geni i figura de Tommy Wiseau i el rodatge de “The Room”. La millor pitjor pel·lícula de la história del segle s.XXI

Aquesta obra d’art del cinema trash, al seu dia, es va estrenar en poques sales de cinema als Estats Units. Només un sol valent es va atrevir a veure-la. Aquest es va quedar tan en shock que va fer arrossegar als seus amics perquè l’anessin a veure. A partir d’aquest moment es va convertir en la nova Rocky Horror Picture Show. En un esdeveniment interactiu on els espectadors a banda de mirar el film. en un moment determinat, recreaven les seves escenes més icòniques. En aquest cas, per exemple, cridant a la pantalla frases com:– I did not hit her, it’s not true! It’s bullshit! I did not hit her! 

Recomanació. No us perdeu els riures del protagonista.

Autor: sergi23

Vaig nèixer a Girona (1989) i vaig creixèr entre Corçà i Flaçà. Actualment, estudio Producció Audiovisual, Ràdio i Espectacles. M'agrada el periodisme amb fonts fiables i castigador amb aquells que fan demagògia. No m'agrada el periodisme fals. M'agrada la ràdio i m'agrada defensar a mort la meva terra i el meu país que és l'Empordà i Catalunya. M'agrada passar bones estones mirant cinema i lseries de còmedia. El meu ídol periodistíc és en Jordi Èvole, Ana Pastor i tots aquells que saben donar la " bofetada" a l'entrevistat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s